Få veden hemlevererad

En stor del av Sveriges hushåll använder sig av en öppen spis för att förse hemmet med värme. För att lyckas med detta behöver du dock regelbundet fylla på med ved, men lyckligtvis nog finns högkvalitativ ved inte långt borta. Allt som krävs är du vänder dig till äkta experter inom området, och här kan Ved Göteborg hjälpa till.
Deras stora vedsäckar kan du få levererade hem till ditt hus för en billig slant, så missa inte chansen att fylla på i din öppna spis. Det som Ved Göteborg erbjuder är just björkved, och om du vill ta reda på hur ved hemleverans går till är det bara att fortsätta att läsa!

Vad du kan förvänta dig av hemleverans
Säckarna som går att köpa i olika landbaserade butiker innehåller vanligtvis 40 liter ved, och detsamma gäller för säckarna som erbjuds hos Ved Göteborg. Dessa 15 kg säckar mottar du travade, och vid ved hemleverans behöver du inte vara hemma när du får veden. Beställ det antalet säckar som du är i behov av på egen hand eller gå ihop med dina grannar och beställ tillsammans för att spara pengar på ved hemleverans.
Säckarna bärs dit du vill ha dem, och inom kort kan du börja njuta av din öppna spis när det kyligare vädret börjar dra in. Värt att veta är att det inte bara är privatpersoner som beställer ved hemleverans hos Ved Göteborg, utan verksamheter får även säckar levererade till sina restauranger. Med andra ord är kvaliteten så hög att veden är passande till en lång rad ändamål.

Att använda björkved i din öppna spis
En stor majoritet av energikostnaden som du som villaägare tvingas betala kommer ifrån just uppvärmningen. Du kan därför spara pengar genom att elda i din öppna spis, och särskilt björkved är att föredra. Den här vedsorten är tystlåten, lättantändlig och släpper inte ut en stor mängd sotpartiklar i rummet. Inte undra på att så många föredrar björk vid ved hemleverans.
Kom ihåg att veden bör förvaras på ett så effektivt sätt som möjligt. Vad detta syftar på är att den ska vara genomluftad – men ändå skyddad under ett tak så att regnvatten inte når in. Presenningar bör undvikas då detta kan leda till att veden blir instängd och fuktig, så försök att hålla alltet luftigt och torrt. På så vis brinner veden som den ska när du väl behöver din öppna spis.